Ellibsin e-kirjat nyt mobiilisovelluksessa
Voit käyttää Anders-kirjastojen Ellibs-kokoelmaa nyt myös Ellibsin omalla mobiilisovelluksella. Sovelluksessa voit selailla Ellibsin kokoelmaa sekä lainata, varata ja lukea e-kirjoja. Sovelluksen käyttö ei edellytä erillisen tunnuksen tai tilin luomista – kirjautuminen kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla riittää.


Sovellus toimii iOS- ja Android-laitteissa

Ellibs-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-älypuhelimille ja -tableteille. Lataa sovellus maksutta App Storesta tai Google Play -kaupasta. Kun avaat sovelluksen, valitse kirjastoksi Anders-kirjastot ja anna kirjastokorttisi numero ja pin-koodisi.

Sovelluksen kautta lainaamasi aineisto on käytettävissäsi myös silloin, kun kirjaudut Ellibs-kokoelmaan selaimella. Samoin aikaisemmin selaimen kautta lainaamasi kirjat ovat käytettävissäsi sovelluksessa. Voit vaihtaa lukutapaa sujuvasti esimerkiksi sovelluksesta selainlukuun tai toisinpäin.

Ellibs-sovelluksen tekniset vaatimukset ja tarkempi lista ominaisuuksista on sovelluskaupassa, sovelluksen lataussivulla. Tuki äänikirjojen kuunteluun on tulossa myöhemmin. Sovelluksella ei toistaiseksi voi lukea kirjoja ilman verkkoyhteyttä.

Ellibsissä on jo satoja e-kirjoja

Anders-kirjastojen Ellibs-kokoelmassa on jo n. 600 e-kirjaa. Palvelussa on myös jonkin verran ruotsinkielisiä ja englanninkielisiä e-kirjoja. Suomenkielisten e-äänikirjojen kokoelma kasvaa koko ajan.

Haluatko jättää palautetta?

Voit antaa sovelluksen teknisestä toteutuksesta ja toimivuudesta palautetta suoraan Ellibsille osoitteeseen tuki@ellibs.com tai Ellibsin Facebook-sivuilla. E-kirjojen lainaamista koskevia kysymyksiä voi lähettää myös Ellibs-sovelluksen tai Ellibs-kokoelman Anna palautetta -lomakkeen kautta. Viestisi tulee Anders-kirjastojen e-aineistoista vastaavalle henkilölle.