Teostiedot

187034
Kirja:Luodetuulen maa : romaani:2002: Luodetuulen maa : romaani
Kansikuva
Tekijä: Koivukari, Tapio
Julkaisuvuosi: 2002
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Luokka: 84.2
ISBN: 952-471-030-7
Huomautus:
2. p. 2002
Lisätietoja: 336 sivua : 21 cm ; nide ; teksti : käytettävissä ilman laitetta
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Hyllyssä: 9
Lainattu yhteensä: 212
Lainattu tänä vuonna: 2
Varauksia: 0

Saatavuus

Loading...
Arvioinnit Ole ensimmäinen, joka antaa arvioinnin.

Artikkelit teoksesta


Tapio Koivukari: Meren yli, kiven sisäänTapio Koivukarin
romaani Meren yli, kiven sisään (2007) kertoo Yrjö Aaltosesta, joka ”apureineen salakuljettaa sotavankikarkureita ja muita kriminaaleja Ruotsiin”. Näin väittävät huhut ja Valposta virkamiehille jaettu tieto, vaikka päähenkilö, ammattikalastaja Ykä Aaltonen osoittautuu kertomuksen edetessä aivan toisenlaiseksi.


 - Lukijalla on aina ystävä, lukupiirissä useampikin.

Kanerva PeltoniemiKokkolan kirjaston järjestämä Kanervan lukupiiri jatkuu neljättä vuotta. Kokoonnumme kerran kuukaudessa tiistaisin Kokkolan kirjaston tunnelmallisessa Lukuseuran huoneessa - oikein kahvin kanssa.

Lukupiiriin on vapaa pääsy, maksua ei ole. Voit pistäytyä tai käydä vakituisesti mielen mukaan. Se on tarkoitettu tavalliselle lukijalle. Lue ensin  sovittu kirja ja tule mukaan! Ilmoittelemme kokoontumisesta Kokkolan kirjaston koitisivulla ja kp24.fi-sivun tapahtumissa.

Valitse ja hae lisää

Tekijä
Kieli
Aineistolaji
Julkaisuvuosi

Näin varaat Näin varaat

Kirjaudu sisään verkkokirjastoon kirjastokorttisi numerolla ja pin-koodilla.
 
Etsi haulla teos, jonka haluat varata. Klikkaa teoksen nimeä, jolloin näkyviin tulee Varaa-nappi. Klikkaa sitä.
 
Valitse noutopaikka eli kirjasto, josta haluat teoksen noutaa.
Jos kirjastolla on useampia toimipisteitä, on valittava ylempään alasvetovalikkoon kunnan- tai kaupunginkirjasto (esimerkiksi Kokkolan kaupunginkirjasto) ja alempaan toimipiste (esimerkiksi Kälviä). Jos kirjastolla on vain yksi toimipiste (esimerkiksi Halsuan kunnankirjasto), toiseen valikkoon tulee automaattisesti sama noutopiste.
 
Tallenna varaus.
Huom! Aikakauslehtien varaus tehdään saatavuustietojen yhteydessä sivun alalaidassa. Jokaisen lehtinumeron alta löytyy Varaa -nappi.


Anders-kirjastoilla on yhteinen varausjono. Sinun ei tarvitse valita tietyn kirjaston kirjaa, vaan saat ensin lainasta saapuvan kirjan. Jos varaamasi kirja on paikalla noutoyksikössä, se jää odottamaan varattuna.

Varaaminen on ilmaista.