1439648
Kirja:Etta ja Otto ja Russell ja James:2015: Etta ja Otto ja Russell ja James
Kansikuva
Tekijä: Hooper, Emma, kirjoittaja
Lisätekijä: Karhulahti, Sari, kääntäjä
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Luokka: 84.2
Kategoria: Kaunokirjallisuus
ISBN: 978-951-20-9439-4 sidottu
Yhtenäistetty nimeke: Etta and Otto and Russell and James, suomi
Lisätietoja: 333 sivua ; 22 cm ; nide ; teksti : käytettävissä ilman laitetta
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Hyllyssä: 6
Lainattu yhteensä: 192
Lainattu tänä vuonna: 10
Varauksia: 0

Saatavuus

Loading...
Arvioinnit
Koivuhaan kirjaston lukupiirissä vaellusromaaniin ihastuttiin. Kun lukijaa ärsyttivät tekstiin sijoitetut takaumat ja aukkoisuus, unelmien ja mielikuvituksen tuoma epäuskottavuus, joka söi teoksen realismia, joku ryhmässä vuorostaan kyseli, miksi realismia tarvittaisiin kaikessa ja eikö teoksen uskottavuus juuri rakennu unelmien ja mielikuvituksen leikin varaan. Teoksessa meitä viehättivät jännittävä tarina, kielellinen ilmaisu, yksinkertaisista oloista nousevat aidot persoonat, jotka pääsevät pitkälle vastoinkäymisistä välittämättä, Oton äiti ja unelmien toteuttaminen. Selville ei päästy, mistä sodasta henkilöt selviytyvät. Teema omien unelmien toteuttamisesta puhuttelee varmasti kaikkia lukijoita. Arvosanaksi kirkas yhdeksikkö.
23.4.2017
helvisy
Anders

Artikkelit teoksesta

Valitse ja hae lisää

Näin varaat Näin varaat

Kirjaudu sisään verkkokirjastoon kirjastonkorttisin numerolla ja pin-koodilla.
 
Etsi haulla teos, jonka haluat varata. Klikkaa teoksen nimeä, jolloin näkyviin tulee Varaa-nappi. Klikkaa sitä.
 
Valitse noutopaikka eli kirjasto, josta haluat teoksen noutaa.
Jos kirjastolla on useampia toimipisteitä, on valittava ylempään alasvetovalikkoon kunnan- tai kaupunginkirjasto (esimerkiksi Kokkolan kaupunginkirjasto) ja alempaan toimipiste (esimerkiksi Kälviä). Jos kirjastolla on vain yksi toimipiste (esimerkiksi Halsuan kunnankirjasto), toiseen valikkoon tulee automaattisesti sama noutopiste.
 
Tallenna varaus.
Huom! Aikakauslehtien varaus tehdään saatavuustietojen yhteydessä sivun alalaidassa. Jokaisen lehtinumeron alta löytyy Varaa -nappi.


Anders-kirjastoilla on yhteinen varausjono. Sinun ei tarvitse valita tietyn kirjaston kirjaa, vaan saat ensin lainasta saapuvan kirjan. Jos varaamasi kirja on paikalla noutoyksikössä, se jää odottamaan varattuna.

Varaaminen on ilmaista.