Teostiedot

1741608
Kirja:Nopeasti piirretyt pilvet:2019: Nopeasti piirretyt pilvet
Kansikuva
Tekijä: Nivukoski, Paula, kirjoittaja
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Luokka: 84.2
Kategoria: Kaunokirjallisuus
ISBN: 978-951-1-32611-3 sidottu
Lisätietoja: 334 sivua ; 21 cm ; nide
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Loading...
Hyllyssä: 0
Lainattu yhteensä: 51
Lainattu tänä vuonna: 51
Varauksia: 10

Saatavuus

Loading...
Arvioinnit Ole ensimmäinen, joka antaa arvioinnin.

Artikkelit teoksesta

Nopeasti piirretyt pilvet


Nopeasti piirretyt pilvet
Paula Nivukosken piti alun perin kirjoittaa isoäitinsä elämäkerta, kunnes tarina vei mennessään ja syntyi romaani Nopeasti piirretyt pilvet. Siinä on pohjana kirjailijan mumman – niin kuin Isossakyrössä sanotaan – Susanna Elisabetin elämän vaiheet. Lehtihaastattelussa Paula kertoo, että ” todellisuus oli paljon raadollisempaa kuin se mitä kirjassani on. Jos olisin kirjoittanut kaiken sen mitä mummalleni tapahtui tarina olisi ollut liian rankka ja siksi epäuskottava.”

” Koita sinä pitää tila suvus ” on isän viimeinen neuvo kuolinvuoteellaan Liisalle. Koska perheen vanhin poika pienenä kuoli vastuu siirtyy seuraavalle lapselle, Liisalle. Eletään viime vuosisadan alussa Etelä- Pohjanmaalla, Isossakyrössä.

Liisa on vasta rippikouluikäinen isän kuollessa. Pian löytyy tummasilmäinen Kalle joka lupaa, että yhdessä he selviävät kaikesta. Kotivävyksi tullut Kalle väsyy pian raatamiseen ja huonoihin satoihin varsinkin kun kuulee huhuja hyvistä ansioista Amerikassa. Kallea alkaa houkuttaa lähtö ja helpommat työt siellä. Paras karja myydään matkarahoiksi ja jo vuoden kuluttua Kalle lupaa palata rikkaana miehenä.

Valitse ja hae lisää

Tekijä
Kieli
Kohde
Aineistolaji
Julkaisuvuosi

Näin varaat Näin varaat

Kirjaudu sisään verkkokirjastoon kirjastokorttisi numerolla ja pin-koodilla.
 
Etsi haulla teos, jonka haluat varata. Klikkaa teoksen nimeä, jolloin näkyviin tulee Varaa-nappi. Klikkaa sitä.
 
Valitse noutopaikka eli kirjasto, josta haluat teoksen noutaa.
Jos kirjastolla on useampia toimipisteitä, on valittava ylempään alasvetovalikkoon kunnan- tai kaupunginkirjasto (esimerkiksi Kokkolan kaupunginkirjasto) ja alempaan toimipiste (esimerkiksi Kälviä). Jos kirjastolla on vain yksi toimipiste (esimerkiksi Halsuan kunnankirjasto), toiseen valikkoon tulee automaattisesti sama noutopiste.
 
Tallenna varaus.
Huom! Aikakauslehtien varaus tehdään saatavuustietojen yhteydessä sivun alalaidassa. Jokaisen lehtinumeron alta löytyy Varaa -nappi.


Anders-kirjastoilla on yhteinen varausjono. Sinun ei tarvitse valita tietyn kirjaston kirjaa, vaan saat ensin lainasta saapuvan kirjan. Jos varaamasi kirja on paikalla noutoyksikössä, se jää odottamaan varattuna.

Varaaminen on ilmaista.
Kokkolan kirjasto perii kuitenkin 2€ noutamattomasta varauksesta.