Erik Fordell 100 vuotta

Kokkolalaisen säveltäjän Erik Fordellin syntymästä tulee 2.7.2017 kuluneeksi 100 vuotta.

Osa kirjastoista kiinni kesällä

Anders-kirjastoista Halsuan, Kaustisen, Koivuhaan, Korpelan, Sykäräisen ja Ullavan kirjastot ovat kiinni osan kesästä. Tarkista tarkemmat aukioloajat tästä.

Ellibsin e-kirjoille mobiilisovellus

Voit käyttää Anders-kirjastojen Ellibs-kokoelmaa nyt myös Ellibsin omalla mobiilisovelluksella.

Ylen Kirjojen Suomi

Kirjojen Suomi -hankkeen toteuttavat Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi Yle, Kansalliskirjasto, yleiset kirjastot, Celia-kirjasto ja parikymmentä muuta toimijaa. Hankkeeseen liittyy tv- ja radio-ohjelmia, verkkosivusto, some-toimintaa ja tapahtumia.

Kirja-Suomi 2017

Suomea on rakennettu lukemalla. Lukeva ja sivistynyt maa menestyy myös tulevaisuudessa. Kirja-Suomi 2017 on suomalaisen kirja-alan yhteistyötä 100-vuotiaan Suomen hyväksi.

Muuta ajankohtaista Muuta ajankohtaista

Osa kirjastoista kiinni kesällä